Inici / Notícies
NOTíCIES

La Fundació ADEIT i COSITAL signen un conveni per a la realització d’accions formatives

Promoure l’organització de cursos de formació contínua és l’objectiu del conveni que han signat la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València i el Col·legi de Secretaris, Interventors-Tresorers i Secretaris-Interventors d’Administració Local de València.

María Emilia Adán y Vanesa Felip Ho han subscrit la presidenta de la Fundació ADEIT, María Emilia Adán, i la presidenta de COSITAL València, Vanesa Felip, els qui han subratllat la importància de la formació contínua per a l’èxit de les organitzacions. «És fonamental apostar pel reciclatge professional i l’actualització permanent del coneixement», ha assenyalat la presidenta de ADEIT, entitat que desenvolupa no sols l’oferta de postgrau propi de la Universitat de València sinó també cursos de formació contínua per a empreses i professionals.

Una nova línia de col·laboració amb COSITAL
La formació se suma a les línies de col·laboració existents entre la Fundació ADEIT amb COSITAL València en diferents àmbits. D’una banda, des de 2014, COSITAL València participa en el programa de pràctiques externes de la Universitat de València, que es gestiona des de la Fundació ADEIT. Així mateix, col·labora en el Diploma d’Especialització en Gestió i Preservació de Documents Electrònics de la Universitat de València, que es desenvolupa a través de l’Aula Virtual de ADEIT i en el qual participen com a docents professionals de COSITAL.

Una Fundació per a acostar la Universitat al seu entorn
La Fundació ADEIT, mig propi de la Universitat de València, treballa, des de la seua creació fa més de 30 anys, per a servir de punt de trobada entre la Universitat de València i el seu entorn socioeconòmic. Per a això, desenvolupa programes de formació, pràctiques, ocupabilitat i emprenedoria, entre altres.

La Fundació ADEIT compta amb un Patronat, presidit per María Emilia Adán, del qual formen part representants de la Universitat de València i de la societat valenciana, així com un nodrit grup de rellevants empreses que aposten per la promoció de la cooperació universitat-empresa.

Notícia publicada: 2/03/2020