Inici / Notícies
NOTíCIES

Un nou espai de coworking i visites a empreses, entre les novetats de Mentores

La 7a edició del programa Mentoring s’estrena amb novetats: les startups que participen disposaran d’un espai en el nou coworking d’ADEIT sense despesa alguna, podran visitar algunes de les empreses que formen part del patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i tindran un mentor assignat amb el qual podran comunicar-se de manera ràpida i directa (one to one).

Les startups també participaran en Mentoring lab a través de xarrades, col·loquis, desdejunis i fuckups amb empreses del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, l’Associació Valenciana de Startups i altres entitats del sistema emprenedor
Aquest programa, que es desenvoluparà de gener a juny de 2019, té com a objectiu assessorar i millorar el funcionament de les startups sorgides de la Universitat de València. A través d’aquesta iniciativa, les empreses no solament es desenvoluparan per mitjà de les experiències empresarials dels qui els metoritzen sinó que també de la retroalimentació de les quals participen en el programa i s’instal·len en el coworking d’ADEIT.

El programa inclou ponències impartides per professionals que ha posat en marxa la seua pròpia empresa, nacionals i internacionals, als qui podran consultar qüestions en matèries específiques com a legislació, fiscalitat o màrqueting.

Les startups també participaran en Mentoring lab a través de xarrades, col·loquis, desdejunis i fuckups amb empreses del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, l’Associació Valenciana de Startups i altres entitats del sistema emprenedor.

Si tens una startup i encara no saps com posar-la en marxa o vols millorar el seu funcionament, fes clic en el següent enllaç per a inscriure’t en Mentors:

Més informació i inscripcions: Càtedra Cultura Empresarial

Notícia publicada: 11/12/2018