Inici / Notícies
NOTíCIES

La fisioterapeuta Nancy Bloom impartirà un curs sobre l’alteració de l’extremitat inferior

L’anàlisi i estudi de les síndromes d’alteració del moviment de l’extremitat inferior serà el tema principal del pròxim seminari que la Universitat de València i ADEIT han organitzat en l’àrea de fisioteràpia. En aquesta ocasió, l’experta en aquesta àrea Nancy Bloom impartirà aquest seminari que es realitzarà entre el 3 i el 6 de juliol en el Campus de Blasco Ibáñez.

Aquest curs, dirigit pel professor de Fisioteràpia de la Universitat de València, Enrique Lluch, analizará, a més, altres conceptes relacionats amb el sistema del moviment aplicats a la columna lumbar i realitzarà un complet diagnòstic sobre el dolor d’esquena.

Nancy Bloom, experta en l’alteració del moviment d’extremitat inferior
Nancy Bloom és professora de la Facultat de Medicina de la Universitat de Washington. La seua investigació s’ha dirigit a l’estudi i diagnòstic de les síndromes d’alteració del moviment d’extremitat inferior. A més, també té interessos científics en l’estudi del dolor d’esquena i de genoll.

A aquest seminari, li seguirà el curs sobre síndromes d’alteració del moviment de la columna lumbar i la cintura escapular que es realitzarà del 18 al 21 de setembre i ho impartirà Shirley Sahrmann.

Més informació i inscripcions en:
http://congresos.adeituv.es/movimiento2/

Notícia publicada: 18/06/2013