Inici / Notícies
NOTíCIES

Comença un nou curs de ‘Creació i Gestió d’empreses Socials’

La Fundación Universidad-Empresa ADEIT comença un nou curs de ’Creació i Gestió d’empreses Socials’ que té com a objectiu fer visible l’empresa social com a opción d’emprenedoria.

Durant la inauguració, el director de la Cátedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz, va animar als futurs emprenedors al fet que aposten per la seua idea de negoci i l’engeguen, ja que «totes les idees triomfen si són gestionades bé». En aquest sentit, Vicente Ruiz va subratllar la importància de treballar en la idea de negoci, però sobretot, en la gestió de la mateixa.

Com emprendre en l’àrea social?
Durant les cinc sessions que integren aquest curs gratuït, els emprenedors de la Universitat de València podran conèixer més detalladament com emprendre en l’àrea de l’empresa social coneixent les seues formes jurídiques i els tràmits bàsics per a constituir-la, el pla d’empresa i les formes de finançament, entre altres aspectes. Tot açò sota la direcció Pilar Alguacil, catedràtica del Departament de Dret Financer i Història del Dret de la Universitat de València, que durant la inauguració també va animar als assistents a constituir la seua empresa social.

Aquest curs, patrocinat per “la Caixa”, va comptar amb la presència de Salvador Sanchis, director d’Institucions de ‘la Caixa’ en Llevant i Murcia. Sanchis va presentar les línies de finançament existents a través de la seua entitat perquè les idees puguen ser factibles en un futur.

Notícia publicada: 29/09/2014