Inici / Notícies
NOTíCIES

Presentats els nous cursos on-line per a auditors homologats pel ICAC

Presentats els 16 nous cursos on-line dirigits a auditors de comptes i reconeguts per l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) perquè aquests puguen adquirir els coneixement teòric-pràctics requerits per la llei per a l’acompliment de la seua activitat professional. Els cursos, que s’imparteixen a través de l’Aula Virtual de ADEIT, començaran la setmana vinent i hi ha previstos de realització fins al pròxim mes de setembre de 2017.

Els cursos, dirigits pel doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i professor de la Universitatde València Gregorio Labatut tindran dues estructures basades en el format digital: jornades on-line i webinars. En la primera d’elles, a través d’una plataforma virtual els estudiants podran accedir al material escrit i no solament això, també podran aprendre en videoconferències interactives per a realitzar preguntes i comentaris durant aquestes. Els webinars seran cursos online desenvolupats en forma de videoconferències que es podran consultar per part dels alumnes tantes vegades com vulguen.

Els auditors han de saber aplicar els possibles canvis en la regulació

El primer webinar donarà inici la setmana vinent, el divendres 28 d’octubre, el nom del qual és ‘Fets posteriors, provisions i actius contingents’. En ell es tractarà com evitar que el temps d’aprovació dels Comptes Anuals per part dela Junta Generalde socis en el cas que es produïsquen una sèrie de fets o esdeveniments que afecten directa o indirectament a aquests comptes.

D’altra banda, la primera jornada on-line serà d’actualització pràctica sobre la Resolucióndel ICAC per a la determinació del cost de producció, és així com els professionals del sector tindran l’oportunitat d’esclarir tots i cadascun dels punts de la Resolució del ICAC de 14 d’abril de 2015 mitjançant l’aplicació de casos pràctics aclaridors per a així actualitzar els seus coneixements.

A través d’aquests cursos, la inscripció dels quals està oberta, Labatut pretén formar als professionals del sector ja que tots els canvis que puguen ocórrer «han de ser coneguts per l’auditor de comptes per a poder aplicar-los de manera correcta en el desenvolupament del seu treball de revisió».

A més de les ja citades, Labatut té previst impartir tres cursos més durant el que queda d’any: un webinar sobre el nou informe d’auditoria segons la modificació de les noves NIA, una jornada sobre les Normes Internacionals d’Informació Financera així com una altra que tractarà el Tractament comptable de les Entitats no lucratives, de les fundacions i la seua fiscalitat. Durant 2017 tindran lloc 11 cursos més.

Tota la informació i inscripció sobre els cursos es pot consultar ací.

Notícia publicada: 21/10/2016