Inici / Notícies
NOTíCIES

El Diploma en Borsa de la Universitat, un model de cooperació universitat-empresa

La combinació entre teoria i pràctica, la col·laboració de docents procedents de l’àmbit professional i de la Universitat, la gratuïtat del programa per als estudiants gràcies al patrocini de Borsa València i la qualitat del seu programa, fan del Diploma d’Especialització Professional Universitari en Borses i Mercats Financers Espanyols un exemple de cooperació universitat-empresa. Així ho van exposar els participants en la inauguració de la XIII edició d’aquest curs, celebrada en la seu de Borsa València.

Per clomid side effects al president del Consell Social i d’ADEIT, Manuel Broseta, la col·laboració entre la Borsa i la Universitat de València per al desenvolupament d’aquest curs representa «un dels models de cooperació entre la Universitat i el seu entorn més destacables».

El diploma, que han començat una trentena d’estudiants d’últim any i http://clomidgeneric-online.com/ titulats de diferents titulacions de la Facultat d’ Economia, ofereix formació especialitzada en el camp financer i borsari. Una formació que –va destacar Manuel Broseta– «contribuirà a obrir un nou camp professional als estudiants i els permetrà posicionar-se millor davant el mercat laboral» ja que –va concloure– «a més formació, més ocupació».

En aquesta mateixa línia es va expressar el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, qui va reiterar la importància del talent i de la formació per a millorar la empleabilitat. El rector va agrair la confiança i suport de la Borsa en la Universitat de València i, en concret, en la seua Facultat d’Economia que –va resaltar– «és una de les millors d’Espanya tant com a centre com pels seus professionals segons els més prestigiosos rànquings internacionals».

El diploma, que han començat una trentena d’estudiants d’últim any de diferents titulacions de la Facultat d’ Economia, ofereix formació especialitzada en el camp financer i borsari

Per la seua banda, el president executiu de la Borsa de València, Vicente Olmos, que participava per primera vegada en aquest acte, va posar posar en relleu en la trajectòria del conveni signat amb la Universitat de València en 2002 i en el caràcter teòric-pràctic del programa, que permet combinar la qualitat clomid docent dels professors universitaris amb la formació pràctica dels professionals de la Borsa de València i del sector borsari.

Màxim Ferrando, que dirigeix aquest curs juntament amb el professor Valentín Navarro, tots dos del departament de Finances Empresarials, va recomanar als futurs professionals en borsa treballar amb els viagra-canadian-pharma.com principis d’ètica, transparència i eficiència.

La reforma dels sistemes de postcontractació, tema de la conferència inaugural
La conferència inaugural va ser a càrrec del director de Mercats Secundaris de la Comissió Nacional de Mercats de Valors (CNMV), Íñigo de la Llastra, qui es va centrar en un tema pràctic i de màxima actualitat com és la reforma dels sistemes de postcontractació espanyols.

De la Llastra va detallar en què consisteixen les dues operacions bàsiques de postcontratació: la liquidació -la finalitat de la qual és que l’intercanvi d’actius es produïsca de manera segura- i la compensació –que assegura el fiançament i control de les garanties de l’operació- i va repassar els motius que fan necessària la realització d’una reforma. Com a principal raó, va apuntar la necessitat de disposar d’un sistema més àgil que permeta escurçar terminis entre la contractació i la liquidació, que actualment se situa en tres dies i ha de realitzar-se únicament en dos. «Els procediments de liquidació actuals són sòlids i robusts, però necessitem que siguen més àgils, necessitem simplificar-los», va afirmar el director de Mercats Secundaris de http://cialis-canadian-pharma.com/ la CNMV. «Amb aquestes reformes ens posem en primera línia a competir amb els nostres homòlegs europeus», va concloure.

Notícia publicada: 20/11/2014