Inici / Notícies
NOTíCIES

Avaluar per a mesurar l’impacte en la cooperació en un diploma de postgrau de la Universitat

El desenvolupament d’un nou marc legislatiu en l’àmbit de la cooperació i desenvolupament sostenible i l’increment pressupostaris destinats a la cooperació nacional al desenvolupament. Aquests dos factors, units a la voluntat de rendir comptes amb la ciutadania sobre el seguiment i destí de les ajudes en matèria de cooperació han sigut, segons Ana Sales, professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, els que han motivat l’auge de l’especialització en avaluació de projectes.

Un sector creixent, que demanda cada vegada més professionals formats des d’aquesta perspectiva: «Malgrat tot, no hi ha oferta universitària que oferisca una especialització en avaluació de projectes amb un enfocament de desenvolupament».

En aquest context, la Universitat de València impartirà el Diploma d’Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, que dirigeix la professora Sales. Parlem amb ella sobre les perspectives que llança aquesta formació de postgrau:

Noticia publicada: 16/09/2020