Inici / Notícies
NOTíCIES

Diploma en Gestió de Turisme de Creuers, sector en aupogeu a la Comunitat Valenciana

El turisme de creuers ha aconseguit en els últims anys una dimensió important dins de l’economia mundial. En 2013, la contribució de la indústria va créixer un 4% en relació a l’any anterior i un 22% des de 2008 i

va generar 339.417 d’ocupacions, segons la delegació de l’Associació Internacional de Línies de Creuers (CLIA). CLIA afirma també que Espanya continua sent el segon mercat europeu més important com a receptor de creueristes.

Aquestes dades demostren que la indústria de creuers a Europa està experimentant un fort creixement, propiciant un augment d’interés per millorar la diversitat de productes i serveis del sector. Per aquest motiu, la Universitat de València ha llançat la primera edició del Diploma en Gestió de Turisme de Creuers, per facilitar així un coneixement especialitzat de la indústria turística de viatges de creuers i implantar estratègies i accions que permeten avançar cap a patrons de turisme sostenible, dins de la legislació i normativa mediambiental.

Una oportunitat que planteja l’entorn i una nova sortida professional per al sector turístic de creuers
El diploma està organitzat per l’Institut Interuniversitari d’ Economia Internacional i dirigit per Amparo Cervera Taulet, del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València. A més, compta amb la col•laboració d’entitats com Cruises News, Europa Travel, MSC Creuers, Turiart, la Fundació València Port i la Fundació Valencia Turismo.

El programa del curs també se centra en la innovació en tècniques de gestió i organització, així com en màrqueting i comercialització, aspectes clau que dinamitzen i contribueixen a atreure nous turistes i incrementar l’impacte en l’economia nacional. Una oportunitat que planteja l’entorn i una nova sortida professional per al sector turístic que ha sabut adaptar-se als continus canvis econòmics i socials i es posiciona en l’actualitat com una activitat internacional d’alta rendibilitat.

Més informació i preinscripcions: Diploma en Gestió de Turisme de Creuers. 1era Edició.

Notícia publicada: 24/11/14