Inici / Notícies
NOTíCIES

En 2020 els trastorns emocionals es convertiran en la principal causa de discapacitat

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix la depressió com el més comú dels trastorns mentals, arribant a ésser en 2020 la principal causa de discapacitat i la segona causa que contribuirà al desenvolupament d’altres malalties. Segons especifica l’OMS, el 14 per cent dels europeus desenvoluparà una depressió major en algun moment de la seua vida, mentre que el 16 per cent patirà ansietat. Aquests són dos dels trastorns mentals més prevalents en la població en general dins dels trastorns emocionals i que s’estudiaran en una nova edició del Diploma en Trastorns Emocionals de la Universitat de València.

Així ho explica la seua codirectora i catedràtica de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics, Rosa María Baños, que ressalta que, en els últims anys, s’ha produït un avanç significatiu en la comprensió de la psicopatologia d’aquests trastorns emocionals que inclouen els trastorns per por, els trastorns bipolars i els trastorns per distrés.

Diploma en línia a través de l’Aula Virtual d’ADEIT

El 14 per cent dels europeus desenvoluparà una depressió major en algun moment de la seua vida
El Diploma en Trastorns Emocionals de la Universitat de València , que es realitzarà en línia a través de l’Aula Virtual d’ADEIT a partir del pròxim mes de juny i que té la inscripció oberta, facilitarà als psicòlegs participants un programa de formació especialitzada en trastorns emocionals, tutoritzats de forma personalitzada per un responsable del diploma.

Aquest diploma, que també codirigeix el catedràtic de la Universitat de Belgrano (Buenos Aires), Hèctor Manuel Fernández, forma part del Màster d’Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de la Conducta Alimentària, Trastorns de la Personalitat i Trastorns Emocionals. A més, entre els diplomes relacionats amb aquesta àrea també es troba el Diploma en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de la Conducta Alimentària i el de Trastorns de la Personalitat.

Aquest curs forma part de l’oferta de postgrau propi de la Universitat de València, que tenen una clara vocació cap a l’especialització i la professionalització, i que gestiona la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT). Tota l’oferta de cursos pot contemplar-se en: http://postgrado.adeit-uv.es/ca-valencia/index.htm

Més informació i inscripcions en:
Diploma en Trastorns Emocionals de la Universitat de València