Inici / Notícies
NOTíCIES

Màrqueting digital i Social Media, en un nou diploma d’especialització de la Universitat

El perfil de community management és un dels més demandats per les empreses. Tot i el volum d’ofertes laborals que es publiquen diàriament amb aquest perfil, encara des de la primera etapa universitària de molts títols de grau vinculats a aquests perfils no hi ha matèries que abordin de manera específica les xarxes socials, el màrqueting digital i l’entorn del Social Media.

Amb la finalitat de fer front a aquestes demandes i com a complement a la formació acadèmica actual, la Universitat de València presenta aquest curs la 1a edició del Diploma d’Especialització en Community Manager. Es tracta d’un curs d’especialització integramente online, d’un any natural de durada, amb quatre sessions presencials durant el mes de maig. El seu programa es fonamenta en tres pilars bàsics: community manager, màrqueting digital i mitjà social.

Els objectius d’aquest títol de postgrau s’orienten cap a la adquisión de coneixements necessaris enfocats a la creació, gestió i desenvolupament d’una comunitat virtual, fer que creixi i, a més, ajudar a monetitzar-la; l’aprenentatge de les eines tecnològiques necessàries que ajudin al fet que les comunitats creixin amb èxit i l’establiment de les estratègies a seguir quant a la comunicació adequada en les xarxes socials.

Més informació: Diploma d’Especialització en Community Manager

Notícia publicada: 25/01/2021