Inici / Notícies
NOTíCIES

Mª José Félix, nova directora acadèmica de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat

María José Félix Lavech, directora general de Helados Estiu, és la nova directora acadèmica del curs Qui Pot Ser Empresari? de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, recollint així el testimoni d’Adolfo Utor, fundador i president de Baleària.
Félix, integrant del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, que presideix Carlos Pascual de Miguel i que actualment integren més de 50 empreses, dirigirà el curs estrela d’aquesta institució durant els pròxims dos anys. María José Félix Lavech és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i va completar els estudis acadèmics a Madrid en l’Institut d’Empresa on va cursar un MBA. Després d’una dilatada trajectòria professional, des de l’any 1999 ocupa la Direcció General de la companyia Helados Estiu, de la qual és consellera i accionista.

És un repte molt bonic transmetre als alumnes el que és l’empresa i també una responsabilitat :
Mª José Félix
La màxima responsable de Helados Estiu ha mostrat la seua il·lusió per assumir la direcció acadèmica del curs Qui Pot Ser Empresari?: «És un repte molt bonic transmetre als alumnes el que és l’empresa i també una responsabilitat ». María José Félix pretén que en aquest curs «el fil conductor siga posar el focus en les persones: els equips, els col·laboradors, l’empresari, el líder, el successor, els accionistes, la família… a través de l’experiència de cadascú, explicar com influeixen les persones en el desenvolupament d’un projecte empresarial », ha afirmat.

21 edició de Qui Pot Ser Empresari?
Qui Pot Ser Empresari?, cicle nuclear de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, supera enguany les 20 edicions. La seua direcció acadèmica serà regentada per María José Félix en la 21 i 22 edicions, qui ha dissenyat un programa centrat en les habilitats personals i en l’experiència empresarial. El curs incrementa les visites a empreses a sis i al final les persones participants presentaran les seues idees de negoci per equips.

Notícia publicada: 14/10/2019