Inici / Notícies
NOTíCIES

Emprendre des del periodisme: el director de LAS PROVINCIAS en Qui pot ser empresari?

«Tenim l’oportunitat de donar als estudiants una visió diferent d’una qüestió crítica de la realitat social i de la realitat empresarial dels mitjans de comunicació», apuntava Julián Quirós, director de LAS PROVINCIAS, amb motiu de la seua sessió amb els estudiants del curs Qui pot ser empresari?

Sota el títol “Empreses i mitjans. La lògica de la premsa: influència i lideratge”, Quirós va centrar la seua intervenció en la funció social dels mitjans de comunicació i la seua relació amb les empreses, al mateix temps que va destacar la important transformació que tant els mitjans com les empreses estan vivint en el context de la digitalització: «El repte està en parlar d’aquestes coses a aquestes persones tan joves, que la seua relació amb els mitjans no ha tingut un caràcter professional de manera general i donar-los una visió de l’ecosistema dels mitjans i com veiem els mitjans a les institucions i a les empreses».

En aquesta edició d’aquest curs, la disset, intervindran per primera vegada directors de dos mitjans de comunicació locals de referència: LEVANTE i LAS PROVINCIAS.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 27/05/2016