Inici / Notícies
NOTíCIES

Com triar el millor postgrau? Orientació professional i qualitat docent, aspectes clau

Quasi dos terços del professorat del postgrau propi de la Universitat són professionals en exercici

El vessant professional i la qualitat docent dels cursos de postgrau són dos dels aspectes més importants a l’hora d’escollir un màster. «La gran majoria de persones, quan s’enfronta a la decisió de quin màster o curs de postgrau fer, valora la qualitat docent i, especialment, quines portes li obrirà en termes d’ocupació, bé siga per incorporar-se al mercat laboral o per reciclar-se professionalment», explica Germán Ferreiro, director del Departament d’Ocupació i Emprenedoria de ADEIT.

A més, entre els aspectes més valorats està la trajectòria del curs, el reconeixement al món professional de la formació, la xarxa de contactes que s’estableix, l’actualització de continguts i la incorporació de les últimes novetats de cada sector. D’altra banda, cada vegada més, les persones que opten per la formació de postgrau per millorar el seu futur professional valoren la capacitat de compatibilitzar l’estudi amb el treball. Quasi el 60 per cent dels postgraus propis de la Universitat per al proper any poden realitzar-se on-line o a distància.

La importància del món professional
Pràcticament dos terços del professorat que impartiran els més de 300 cursos de postgrau propi de la Universitat de València el proper any són professionals en exercici, la qual cosa aporta –explica Nanda Requena, directora del Departament de Formació de Postgrau de ADEIT– una visió pràctica i aplicada a la formació. Concretament, dels 3.569 docents que impartiran classe el proper curs, 2.240 seran professionals d’empreses i entitats.

 

Tota l’oferta de postgrau en: http://postgrado.adeit-uv.es/index.php