Inici / Notícies
NOTíCIES

Empreses de pràctiques presenten per primera vegada les seues ofertes en la Facultat d’Economia

Per primera vegada, les empreses col•laboradores del programa de Pràctiques en Empreses de la Universitat de València han presentat les seues ofertes pràctiques als estudiants de la Facultat d’Economia. En l’acte, les empreses i entitats participants ˗CaixaPopular, Fides Auditors, Mar Consulting, Rankia, Ribera Salut, Verema Interactiva i l’Associació d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV)˗ han presentat el seu programa de pràctiques i han pogut mantenir un primer contacte amb l’alumnat interessat en les oportunitats pràctiques que oferien. Totes aquestes pràctiques compten amb remuneració econòmica per als estudiants.

Curiositat, il•lusió i disposició, claus per al desenvolupament d’una bona pràctica

Recepta: Un grapat d’humilitat, gran quantitat d’ànim i il•lusió i un polsim d’estar obert i disposat. Tot, acompanyat de ganes d’aprendre i gaudir
Durant l’acte, els responsables de les empreses participants van destacar els principals punts forts que han de disposar els estudiants a l’hora de realitzar les seues pràctiques en empreses. «Volem gent amb curiositat professional», van destacar des de Fides Auditors. Per la seua banda, altra de les claus que van donar des de Ribera Salut perquè una pràctica fóra dinàmica és comptar amb la següent recepta per als estudiants: «un grapat d’humilitat, gran quantitat d’ànim i il•lusió i un polsim d’estar obert i disposat. Tot, acompanyat de ganes d’aprendre i gaudir».

En aquest sentit, el director de Pràctiques en Empreses d’ADEIT, Miguel Ángel Barberá, va animar als estudiants a realitzar pràctiques en empreses perquè a més d’adquirir competències professionals podran desenvolupar-se com a persones i trobar possibilitats d’ocupació. Al director de Pràctiques li han acompanyat Paz Rico, coordinadora de Pràctiques de la Facultat d’Economia, i Elvira Cerver, vicedegana d’Ocupació i Dinamització de la Facultat d’Economia, que ha valorat les pràctiques com un «excel•lent» complement a la formació acadèmica dels estudiants.

 

Notícia publicada: 16/09/16