Inici / Notícies
NOTíCIES

Més de 170 optometristes participen en la trobada sobre el control de la progressió de miopia

El control de la progressió de la miopia des de la pràctica clínica ha sigut el tema central de la trobada que ha reunit en la Fundació a més de 170 optometristes, entre professionals d’empreses i estudiants.

Encuentro MiopíaDurant la jornada, amb un clara vessant pràctica i aplicada, es van oferir un total de 17 ponències. L’impacte i futur de la intervenció en miopia, les lents oftàlmiques per al seu control, el pacient pediàtric, els dissenys de lents de contacte blanes per a la miopia, com frenar-la, les llàgrimes artificials i la sequedat ocular o el tractament de la miopia des de la contactologia especialitzada han sigut alguns dels temes abordats.

A més, s’han celebrat quatre taules redones per a debatre sobre els últims avanços en aquest camp. Així mateix, la jornada, promoguda per la Universitat de València en col·laboració amb el Col·legi d’Òptics-Optometristes de la Comunitat Valenciana, ha comptat amb la participació de 12 empreses col·laboradores del sector, que van estar presents en una zona de patrocinadors.

Notícia publicada: 9/3/2020