Inici / Notícies
NOTíCIES

Carlos Bertomeu, Air Nostrum: «solc envoltar-me de gent que em porta la contrària»

Parlem amb Carlos Bertomeu, director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial i president de Air Nostrum amb motiu de la visita dels estudiants del curs Qui pot ser empresari? a l’hangar de la companyia aèria. Li preguntem sobre quins són les claus de l’èxit de la companyia que presideix, de la seua fórmula de gestionar el lideratge i de la seua opinió del curs de Qui pot ser empresari?. «Aquest tipus de formació és important per desmitificar les figures dels empresaris des d’algú que està començant i intenta ser-ho», va apuntar Bertomeu.

L’empresari va subratllar la importància de la coooperación universitat-empresa i va insistir en la importància d’envoltar-te de bones persones «en el concepte ampli de la paraula»: «en el meu comitè de direcció, en aquesta i en totes les empreses en les quals he participat, hem convertit en una religió portar-me la contrària. Si la gent que m’envolta em diu sí a tot el que ja sé, la suma neta és tot el que jo sabia», va explicar.

Carlos Bertomeu és actualment director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València prenent el relleu al seu predecessor Íñigo Parra, president de Stadler Rail València. 

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 02/05/2016