Inici / Notícies
NOTíCIES

La reproducció assistida, una formació en auge en la Universitat juntament amb l’IVI

Nicolás Garrido, director del Centre de Formació i del Laboratori d’Andrologia i Banc de Semen de l’Institut Valencià d’Infertilitat (IVI), va participar en l’última sessió de Dilluns amb Ocupació en la presentació dels màsters de l’àrea de medicina reproductiva a la Universitat de València. Les tècniques de reproducció assistida, comentava Nicolás Garrido, s’han popularitzat en els últims anys i són un àmbit d’especialització en auge.

Parlem amb ell sobre com han evolucionat aquestes tècniques i cap a on s’orienten les recerques i què és el que distingeix a la formació que ofereix l’IVI en aquesta àrea concreta de la medicina: «La diferència que donem respecte a una altra formació disponible és doble. D’una banda, està basada en l’experiència d’un grup, una experiència acumulada. D’altra banda, l’activitat investigadora que nosaltres realitzem és sempre molt orientada cap a l’aplicació clínica, perquè no podem deslligar la una de l’altra», apunta Garrido.

Actualment l’Institut Valencià d’Infertilitat ofereix tres màsters en col·laboració amb la Universitat de València: el Màster en Reproducció Humana, el Màster en Infertilitat: Aspectes Psicosocials, Tècnics i Legals i el Màster sobre la Base Teòrica i Procediments de Laboratori de Reproducció Assistida.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 02/11/2015