Inici / Notícies
NOTíCIES

Posteguillo: «Estic orgullós que la Universitat pense que la represente bé pel món»

Santiago Posteguillo, escriptor, filòleg i professor titular de la Universitat Jaume I de Castelló, va ser guardonat en la modalitat ‘Alumni Plus’ en la XXI edició dels Premis Universitat-Societat celebrada dilluns passat. Posteguillo, que es va llicenciar i es va doctorar en la institució pública valenciana, confessa la seua satisfacció amb aquest guardó. «Estic orgullós que la Universitat pense que jo la represente bé pel món i m’ho prenc com un estímul addicional per a seguir escrivint novel·les que puguen seguir interessant a molta gent», afirma.

La seua última novel·la, L’última legió, combina quatre escenaris diferents en dues etapes diferents. «Dóna salts d’espai i de temps el que ho fa molt més cinematogràfica per a l’espectador», explica l’escriptor.

Posteguillo assegura que té diversos projectes per al pròxim any, entre ells, la publicació d’un tercer llibre de relats ­–com a anteriors ‘La nit que Frankenstein va llegir el Quixot’ i ‘La sang dels llibres’– així com una nova novel·la sobre un personatge històric la identitat del qual encara no vol desvetlar l’autor i que tractarà de recopilar en un sol tom.

Hem tingut oportunitat de parlar d’aquestes i altres qüestions en l’entrevista que li realitzem abans del lliurament del seu premi.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 19/12/2016