Inici / Notícies
NOTíCIES

Les últimes novetats entorn al càncer ginecològic pèlvic i mamari, en un curs en ADEIT

Professionals del sector de la radiologia, concretament de l’àrea de la ressonància magnètica i de la pelvis, fetal i de la mama, es donaran cita el pròxim mes de maig en un curs de caràcter internacional. L’objectiu del curs és abordar les últimes novetats entorn del càncer ginecològic pèlvic i mamari a més de la ressonància magnètica fetal per a la detecció precoç de malformacions. Així ho explica Julia Camps, responsable del servei de Radiologia de l’Hospital de la Ribera d’Alzira (València): «Es tractaran tècniques diagnòstiques complexes que requereixen una àmplia formació en bases físiques i que s’utilitzen habitualment en l’estudi de pacients amb càncer o malformacions fetals», explica.

Es tractaran tècniques diagnòstiques complexes que requereixen una àmplia formació en bases físiques i que s’utilitzen habitualment en l’estudi de pacients amb càncer o malformacions fetals.
Julia Camps
Titulat Breast and Female Imaging Erasmus Course, el curs, que tindrà lloc del 14 al 16 de maig en la seu de la Fundació ADEIT, reunirà a professionals especialistes en radiologia ginecològica, pediàtrica o de mama amb una àmplia trajectòria docent en les seues àrees d’estudi. «A més, comptarem amb la presència de la professora doctora Hadassa Degani de Tel-Aviv, química-física de l’Institut Weizmann d’Israel, especialitzada en l’estudi de la ressonància magnètica mamària que ha desenvolupat nous models de quantificació de ressonància magnètica amb contrast i difusió», assenyala la doctora Julia Camps.

A més de les sessions, que aborden temes com les tècniques de ressonància magnètica, la endometriosi o els carcinomes, també es desenvoluparan tres tallers amb formats variables centrats en la presentació de casos pràctics, especialment escollits per la seua rellevància docent, al voltant dels quals es plantejaran els problemes clínics habituals.

Breast and Female Imaging Erasmus Course compta amb l’acreditació professional en Educació Mèdica Continuada per a metges especialistes a Europa. Amb un màxim nombre de 14 crèdits per als tres dies del curs, aquests crèdits també són reconeguts per la American Medical Association i pel Royal College of Physicians and Surgeons de Canadà.

Més informació:
Breast and Female Imaging Erasmus Course

Notícia publicada: 20/03/2015