Inici / Notícies
NOTíCIES

Obert el termini d’inscripció a la primera Escola d’Estiu de RRHH ‘Talent jove’

València acollirà la primera Escola d’Estiu sobre Recursos Humans ‘Talent Jove´, dirigida a tècnics junior d’aquest àmbit i a estudiants de grau o postgrau d’àrees com Relacions Laborals, Recursos Humans, Psicologia, ADE, Dret o Economia de qualsevol universitat espanyola.

Aquesta iniciativa, única en el panorama nacional, està organitzada per AEDIPE CV i pel màster en Gestió del Talent de la Universitat de València, en col·laboració d’ADEIT.

Durant tres dies, de l’1 al 3 de juliol, la ciutat de València es convertirà en el punt de trobada de tots aquells estudiants i professionals que vulguen millorar el seu desenvolupament professional en l’àmbit dels Recursos Humans. «Hem apostat per una activitat professional, intensa i potent, però també experiencial i, sobretot, amena», explica el catedràtic d’Adreça d’Empreses de la Universitat de València i director d’aquesta escola, Roberto Lluna. «A més, en paral·lel al desenvolupament professional en l’àmbit dels Recursos Humans treballarem el desenvolupament personal dels assistents», subratlla Lluna.

Durant tres dies, de l’1 al 3 de juliol, la ciutat de València es convertirà en el punt de trobada de tots aquells estudiants i professionals que vulguen millorar el seu desenvolupament professional en l’àmbit dels Recursos Humans.

Gestió del talent, coaching i innovació
La gestió del talent, el desenvolupament organitzatiu i coaching executiu i la innovació en l’àmbit dels recursos humans són els tres eixos sobre els quals pivotaran les sessions que, tal com expliquen des de l’organització de les jornades, «estaran marcades pel seu dinamisme i per la interacció contínua entre tots els participants».

Les sessions es desenvoluparan tant en el centre de València, en la seu d’ADEIT, com enfront del mar Mediterrani, on tindran lloc les sessions de vesprada en les quals es realitzaran tallers de desenvolupament i de creixement personal.

A més, l’escola es completa amb un programa d’oci que inclou un passeig dramatitzat per la ciutat de València de la mà de guies i actors, la pràctica de risoteràpia o l’aprenentatge d’esgrima d’una manera diferent i personal, entre unes altres.

Formació per als més experimentats
Per altra banda, aquesta escola també ofereix la possibilitat que els directors de recursos humans i professionals amb més experiència puguen gaudir de la formació i reciclatge. Per a aquest col·lectiu s’ha dissenyat la possibilitat d’assistir a una o vàries de les conferències d’experts i seminaris d’especialització que tindran lloc a primera hora del matí el dimecres, dijous i divendres.

Informació i inscripcions:
http://congresos.adeituv.es/escueladeveranoaedipe

Noticia publicada: 30/04/2015