Inici / Notícies
NOTíCIES

Un estudi analitzarà les necessitats de les empreses per a potenciar la seua innovació

La Càtedra Ciutat València presentarà dilluns que ve, 16 de desembre, l’informe ‘Estudi de les necessitats empresarials per a la innovació en l’empresa valenciana’. Serà en ADEIT a les 9.30 hores. Aquest estudi, promogut per la Fundació InnDEA de l’Ajuntament de València té com a objectiu desenvolupar relacions entre la Universitat i els ciutadans per a crear un marc de diàleg sobre aspectes estratègics per al desenvolupament de la ciutat de València.

Aquesta investigació, dirigida per la catedràtica de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, Amparo Cervera, directora de la Càtedra Ciutat, mostrarà les necessitats i les capacitats empresarials actuals de la ciutat amb la finalitat de realitzar accions des de l’àmbit públic i privat que contribuïsquen al desenvolupament empresarial i econòmic de València a través de la innovació.

La presentació de l’estudi comptarà amb les intervencions del notari i patró del Consell Social i d’ADEIT, Alfonso Maldonado, el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i la regidora delegada per a la Formació per a la Innovació de l’Ajuntament de València, Beatriz Simón.

Iniciativa pionera a nivell nacional
La Càtedra Ciutat València és una iniciativa pionera a nivell nacional i internacional que l’Ajuntament de València va engegar en 2008. Aquesta càtedra té com a objectiu consolidar-se com a agent estratègic en el desenvolupament de la ciutat, fomentant la reflexió conjunta amb la Universitat. Es tracta d’un instrument vertebrador, potenciador del coneixement mutu i una plataforma de diàleg de la ciutat amb el seu entorn social, cultura, tecnològic i econòmic.

La seu d’ADEIT ja va servir com a punt de trobada per a investigadors universitaris i associacions empresarials en el mes de març que es van reunir amb la finalitat d’arreplegar els suggeriments prèviament a la realització de l’estudi.

Més informació sobre la Càtedra Ciutat València en:
http://inndeavalencia.com/investigacio-empresa/universitat/catedra-ciutat?lang=va

Notícia publicada: 12/12/2013