Inici / Notícies
NOTíCIES

Avaluar per a mesurar l’impacte en la cooperació, objectiu d’un nou diploma de postgrau

El desenvolupament d’un nou marc legislatiu en l’àmbit de la cooperació i desenvolupament sostenible i l’increment pressupostaris destinats a la cooperació nacional al desenvolupament, unit a la voluntat de rendir comptes amb la ciutadania sobre el seguiment i destinació de les ajudes en matèria de cooperació. Aquests han sigut, segons Ana Sales, professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, les principals raons que han motivat l’auge de l’especialització en avaluació de projectes.

Un sector auge, que demanda cada vegada més professionals formats des d’aquesta perspectiva: «Malgrat tot, no hi ha oferta universitària que oferisca una especialització en avaluació de projectes amb un enfocament de desenvolupament».
En aquest context, la Universitat de València llança un nou Diploma d’Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, que dirigeix la professora Sales. Parlem amb ella sobre les perspectives que llança aquesta nova formació de postgrau:

Notícia publicada: 25/07/2019