Inici / Notícies
NOTíCIES

La EVha reforça la seua col·laboració en matèria de pràctiques amb la Universitat de València

La Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), dependent de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, reforçarà la seua col·laboració en matèria de pràctiques amb la Universitat de València.

Així ho han acordat hui el director general de Evha, Alberto Aznar, la subdirectora de Gestió de EVha, Pura Peris, i el director del Departament de Pràctiques en Empreses de la Fundació ADEIT de la Universitat de València, Miguel Ángel Barberá.

Per a això, es millorarà el marc de col·laboració actual entre la EVha i la Fundació ADEIT amb la finalitat d’establir un conveni que regule les pràctiques curriculars i extracurriculars, en lloc de la signatura de contractes individuals per a cada estudiant que acullen.

En els últims quatre anys, una vintena d’universitaris i universitàries procedents de la Universitat de València han realitzat les seues pràctiques formatives en EVha

Pura Peris ha subratllat la importància d’aquestes pràctiques, en la mesura que permeten als estudiants “complementar els coneixements teòrics amb els pràctics, la qual cosa els ajudarà a aconseguir una adequada inserció posterior en el món laboral”, ha dit.

En els últims quatre anys, una vintena d’universitaris i universitàries procedents de la Universitat de València han realitzat les seues pràctiques formatives en EVha, concretament en els graus de Dret, Treball Social i Periodisme.

Notícia publicada: 7/07/2020