Inici / Notícies
NOTíCIES

L’Expert en Responsabilitat Social, una oportunitat per a crear una organització sostenible

Millorar la reputació d’una empresa. Augmentar la qualitat i la productivitat dels serveis. Fidelizar als seus clients. Atraure talent. Aquestes són algunes dels avantatges competitius sostenibles que es poden aconseguir de la mà de la responsabilitat social empresarial pel que és així com qualsevol empresa podria millorar les seues possibilitats. Conscients de la necessitat de formació en aquest camp, la Universitat de València llança la cinquena edició de l’Expert Universitari en Responsabilitat social Empresarial: implantació, auditoria i certificació.

L’objectiu principal d’aquest títol es basa llavors a proporcionar als estudiants una visió àmplia de les últimes tendències en disseny, desenvolupament i avaluació d’estratègies de responsabilitat social a l’empresa

Aquest títol es presenta sota la perspectiva de l’adreça estratègica que pretén avançar en un model d’organització sostenible i transparent, que siga capaç de generar externalitats positives i valor afegit de caràcter economicofinancer, social i mediambiental per als seus grups d’interès a través de l’ús de la formulació d’estratègies empresarials que es gestionen des d’un punt de vista integral mitjançant processos innovadors.

L’objectiu principal d’aquest títol es basa llavors a proporcionar als estudiants una visió àmplia de les últimes tendències en disseny, desenvolupament i avaluació d’estratègies de responsabilitat social a l’empresa com a «part fonamental de la inclusió de l’ètica empresarial en els processos de direcció i gestió de les mateixes», en paraules dels seus directors Salvador Vivas i Manuel Quílez, tots dos professors del departament d’Adreça de Empreses “Juan José Renau Piqueras” de la Universitat de València.

A més, l’alumnat aprendrà a gestionar elements com la globalització, la deslocalització i la comunicació des de la perspectiva de l’ètica empresarial, així com l’àmbit legislatiu nacional i internacional en el qual s’emmarquen les estratègies organitzatives. Així mateix, incrementaran els seus coneixements per a una correcta avaluació, verificació i auditoria integral dels sistemes de gestió de responsabilitat social empresarial. Finalment, el professorat estarà constituït tant per docents de l’àmbit educatiu com per professionals amb àmplia experiència executòria en empreses consultores vinculades amb aquesta àrea de responsabilitat.

Més informació i inscripció: Expert Universitari en Responsabilitat social Empresarial: implantació, auditoria i certificació

Notícia publicada: 17/01/2018