Inici / Notícies
NOTíCIES

Fins al 31 de gener els estudiants podran sol·licitar una de les 194 Beques Santander

Els estudiants de la Universitat de València que desitgen beneficiar-se d’una de les 194 Beques Santander-CRUE-CEPYME poden fer-ho fins al pròxim 31 de gener, data en la qual finalitza el termini d’inscripció. Estudiants i empreses poden presentar les seues sol·licituds fins a aquesta data, mentre que les pràctiques es realitzaran entre l’1 de març i el 30 de setembre de 2016. S’ha de realitzar a través de la web d’ADEIT i la del Banc Santander-CRUE-CEPYME habilitada per a aquestes beques.

Aquest programa de beques està finançada pel Banc Santander amb una borsa econòmica d’1.800 euros per pràctica amb una durada de tres mesos a jornada completa (600 euros al mes) i compta amb el respatler i la col·laboració de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i de la Confederació Espanyola de la Xicoteta i Mitja Empresa (CEPYME). ADEIT, per cinquè any consecutiu, gestionarà aquest programa de beques per a els qui realitzen els seus estudis en la Universitat de València.

Aquest programa de beques està finançada pel Banc Santander amb una borsa econòmica d’1.800 euros per pràctica amb una durada de tres mesos a jornada completa
Amb el principal objectiu d’incorporar el talent dels joves universitaris a les pimes espanyoles, aquestes beques ajuden a complementar la formació pràctica dels estudiants acostant-los a l’àmbit professional, ampliant els seus coneixements i afavorint el seu contacte amb empreses que podrien facilitar-los la seua posterior inserció en el mercat laboral.

Més de 700 estudiants han realitzat una Beca Santander
Durant les quatre edicions anteriors, 773 estudiants de la Universitat de València s’han beneficiat d’aquestes beques i han tingut l’oportunitat d’adquirir una experiència pràctica remunerada en una empresa mitjançant aquest programa de beques. El grau de satisfacció, segons els últims estudis realitzats, és molt elevat. El 95% de les persones que van realitzar una beca reconeix haver augmentat la seua formació i el 33% d’aquest col·lectiu va trobar treball gràcies a aquestes beques.

Més informació i presentació de sol·licituds en:
Beques Santander-CRUE-CEPYME para estudiants de la Universitat de València

Notícia publicada: 15/01/2016