Inici / Notícies
NOTíCIES

Nova edició del Fòrum de Finançament a la Innovació, el pròxim dia 11 en ADEIT

ADEIT acollirà dimecres que ve, 11 de desembre, la vuitena edició del Fòrum de Finançament a la Innovació, organitzat per la Xarxa de CEEIs de la Comunitat Valenciana al costat de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). En aquesta nova edició, es mostraran vuit casos d’èxit empresarial a la Comunitat Valenciana que destaquen com a iniciatives capdavanteres dins de sectors emergents viagra online a la Comunitat.

Com expliquen els responsables del fòrum, el seu principal objectiu és el suport a la innovació per a garantir la rendibilitat, millorar la posició de risc i situar

a la Comunitat Valenciana com una aposta de futur, a més de contribuir a la creació d’una economia més sostenible.

Premis Empreses Innovadores Comunitat Valenciana 2013
A més, en el fòrum es lliuraran els Premis d’Empreses Innovadores de la Comunitat Valenciana 2013 i s’exposaran els casos de bones pràctiques de cadascuna de les empreses guanyadores, de les quals destaquen, en el sector de la creació, Mundobarquillo, Paynopain Solutions, Newatt Corporation i Generación de Innovación; i en el sector de trajectòria V2 Digital, Expander Tech, Kavisha Pharma i Idai Nautre.

El fòrum també comptarà amb la conferència ‘Emprenedors vs Inversors. Destinats a entendre’s’ a càrrec d’Ángel María Herrera, un dels emprenedors d’internet més coneguts a Espanya, fundador d’empreses com Bubok i Iniciador i una de les ments creadores de Samastah, la primera aplicació multiplataforma de coneixement personal i superació orientada a ajudar a les persones a trobar l’equilibri personal i la felicitat.

Més informació sobre el fòrum en:
VIII Fòrum de Finançament a la Innovació

Notícia publicada: 04/12/2013