Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT, seu d’un fòrum sobre casos reals d’èxit empresarial organitzat per les Províncies

La Fundació ADEIT és la seu escollida per a la nova edició d’Innova, un fòrum de debat on es tractaran diferents casos d’èxit relacionats amb la innovació empresarial organitzat pel diari Les Províncies. En ell participaran personalitats que aportaran la seua pròpia experiència sobre la innovació en diversos sectors en els quals són referents.

Innova servirà de fòrum de debat on es tractaran casos d’èxit relacionats amb la innovació empresarial; en ell participaran personalitats que aportaran la seua pròpia experiència sobre la innovació en diversos sectors en els quals són referents.

El primer dels ponents serà Sergio Gimeno, director de WOMANWISHES, la primera plataforma exclusivament per a dones concebuda com un aparador de comerços i d’empreses on oferir els seus productes i serveis. Així mateix, WOMANWISHES conta també amb experts en Màrqueting i Publicitat així com periodistes, dissenyadors, informàtics que col·laboren activament perquè el negoci d’un autònom es faça visible a la pàgina web de WOMANWISHES.

També assistirà el doctor José Ferrer, director del departament mèdic-assistencial del Grup ERESA. Aquesta empresa es dedica al Diagnòstic per Imatge, Oncologia Radioterápica i Medicina Nuclear. Fundada a València en 1980, hui dia és una de les empreses capdavanteres en el seu sector i de gran prestigi en l’àmbit europeu. Des dels seus inicis, ERESA ha tingut com a principal objectiu incorporar les més modernes tècniques, generalitzar la seua aplicació i contribuir així a millorar l’assistència i qualitat que rep el pacient.

Paco Gavilán serà un altre dels ponents. El director general en NUNSYS, una de les organitzacions amb major projecció i creixement a la Comunitat Valenciana dins del seu àmbit, exerceix també com a director en Irisem, empresa dedicada al desenvolupament de solucions químiques amb més de 25 anys d’experiència.

Alberto Martín tanca la llista de xarrades d’aquesta edició d’Innova; és director gerent de Motor Village València (FCA), un dels cinc grans concessionaris de Fiat, Abarth, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep. Així mateix s’encarrega de la gestió i desenvolupament dels plans de màrqueting i estratègies comercials i del control pressupostari compaginant també les funcions de Cap de Vendes (ad interim).

D’aquesta manera, Innova es presenta com un fòrum para l’intercanvi d’idees i possibilitats. L’esdeveniment és gratuït i se celebrarà dimarts que ve 4 d’abril a les 18 hores en ADEIT.

Més informació i inscripció en: Innova Valencia

Notícia publicada: 27/03/2017