Inici / Notícies
NOTíCIES

Estudiants de la Universitat participen en el projecte de Google ‘Activa la teua ciutat’

Google comença un nou projecte dirigit a dinamitzar l’entorn digital del teixit empresarial en la ciutat. Sota el títol ‘Activa la teua ciutat’, estudiants o docents de qualsevol localització d’Espanya s’organitzaran en grups per a impulsar la seua ciutat ajudant a xicotetes i mitges empreses a millorar la seua presència online. La Universitat de València forma part d’aquesta iniciativa a la qual es també s’han sumat la Universitat de Burgos, la Universitat de Zaragoza, la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat de Córdoba.

Com expliquen des de Google, l’estabilitat econòmica dels negocis d’una ciutat és sinònim de prosperitat i visibilitat positiva des de diferents punts del món. Per aquest motiu, en l’era de la comunicació digital, no baste solament amb tenir una bona idea i uns clients fidels a la marca, és necessària una digitalització dels continguts i una fidelització de l’audiència mitjançant estratègies de màrqueting online.

Formació en geomarketing i tècniques de comunicació
Els grups es componen de tres persones i s’ofereix una formació exclusiva i gratuïta en “Geomarketing i tècniques de negociació i comunicació” que tindrà lloc en el saló d’actes de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT aquest 4 de maig. El curs aportarà la iniciativa necessària per a promoure el negoci local mitjançant dues eines gratuïtes oferides per Google: ‘Google my Business’, perfil online per a incloure informació que apareixerà en els principals cercadors, i ‘Activa el teu Negoci’ formació online i gratuïta per a empreses sobre la digitalització del seu propi negoci.

La participació en aquest projecte també té premi. Els dos equips de totes les ciutats participants que registren més activacions seran premiats amb un viatge a la seu Google en Mountain View; l’equip que més negocis active en cada ciutat i l’equip millor valorat per les empreses obtindran un viatge a Londres; i els deu millors grups de cada ciutat seran premiats amb una inscripció en un seminari sobre competències digitals.

Més informació:
Activa tu ciudad

Notícia publicada: 29/04/2016