Inici / Notícies
NOTíCIES

Grupo Martínez i INCLIVA, aliats estratègics de la innovació en salut alimentària

La Fundació ADEIT ha sigut, una vegada més, el vincle d’unió entre la Universitat de València i el teixit empresarial valencià. En aquesta ocasió, aquesta aliança s’ha materialitzat en una reunió entre INCLIVA i Grupo Martínez en la qual s’ha intercanviat informació per ambdues parts en l’àmbit de la seguretat alimentària, la sostenibilitat i la qualitat.

Ambdues entitats han mostrat el seu interès a aprofundir en línies estratègiques de col·laboració i dur a terme futurs projectes amb la seguretat i la qualitat com a base
Tot això amb un punt de partida: la innovació. Ambdues entitats han mostrat el seu interès a aprofundir en línies estratègiques de col·laboració i dur a terme futurs projectes amb la seguretat i la qualitat com a base. D’aquesta manera, la transferència de coneixement es fa efectiva entre els dos sectors.

En la reunió ha estat present Leonor Saíz, directora de Relacions Institucionals, Externes i Comunicació de Grupo Martínez, Pedro Fernández i Javier Chaves, de la Unitat de Suport a la Innovació de INCLIVA i Antonio Aracil, director gerent de la Fundació ADEIT.

El paper que juga la Fundación
ADEIT és l’encarregada de canalitzar i coordinar les relacions entre les empreses del seu patronat com és Grup Martínez i la Universitat de València. Aquest és el marc de la reunió mantinguda avui en INCLIVA que serveix per a estrènyer llaços de col·laboració en matèria d’investigació i innovació.

Notícia publicada: 27/11/2018