Inici / Notícies
NOTíCIES

Presentada la Guia sobre Protecció de Dades per a estudiants de pràctiques de la Universitat

La Universitat de València i la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV ha presentat la ‘Guia sobre protecció de dades per a estudiants que realitzen pràctiques externes’. Aquesta guia ofereix les principals indicacions sobre com realitzar les pràctiques complint la normativa en matèria de protecció de dades en el desenvolupament de les pràctiques, tant en entitats privades com públiques.

La guia permetrà a l’estudiant familiaritzar-se amb els aspectes bàsics del Reglament General de Protecció de Dades
La guia ha sigut desenvolupada per Ricard Martínez, director de la càtedra, en col·laboració amb els vicerectorats d’Ocupació i Programes Formatius, d’Innovació i Transferència i d’Estudis i Polítiques Lingüística, amb el suport tècnic de l’Institut Robòtica de la Universitat de València.

Aquesta guia permetrà a l’estudiant familiaritzar-se amb els aspectes bàsics del Reglament General de Protecció de Dades i la normativa nacional. A més, es recull la garantia dels drets de les persones les dades de les quals, eventualment, es puguen tractar durant les pràctiques.

La guia compta amb una llicència Creative Commons que permetrà la seua reutilització per tot el sector educatiu nacional.

Consulta la Guia sobre Protecció de Dades per a Estudiants en Pràctiques

Notícia publicada: 05/11/2019