Inici / Notícies
NOTíCIES

94 idees emprenedores, presentades a la II edició d’Idees MOTIVEM en equip

Un total de 94 idees emprenedores s’han presentat a Idees MOTIVEM en equip, que organitza per segon any la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, amb el suport de ‘la Caixa’. Aquesta xifra representa un augment del 34 per cent pel que fa a l’any anterior.

La protecció del medi ambient, la responsabilitat social, la discapacitat, l’energia, la tecnologia, els serveis professionals, la qualitat de vida, salut física i mental i els serveis especialitzats en el sector turístic i ecològic centren la major part de les idees emprenedores, que han desenvolupat grups d’estudiants coordinats per docents universitaris de diferents àrees.

Participen en aquesta segona edició dels premis 389 estudiants i docents, un 10 per cent més que l’any anterior. Concretament, són 329 estudiants dividits en equipos d’entre tres i cinc alumnes, que han estat coordinats per un total de 60 professors formats en com motivar l’emprenedoria a l’aula a través d’alguna de les edicions de l’Escola MOTIVEM per al professorat.

NotÍcia publicada: 30/04/2015.