Inici / Notícies
NOTíCIES

Del comú a l’excel·lència amb les II jornades de coaching i lideratge de la Universitat

Quin trajecte ha de recórrer una persona fins a arribar a ser excel·lentment eficaç serà un dels grans temes que centraran les II jornades de coaching i lideratge, que organitza la Universitat de València al costat de ADEIT.

Les jornades, de caràcter gratuït i que se celebraran els pròxims 13 i 14 de maig en l’Aulari V, s’emmarquen dins del Màster en Coaching i Lideratge de la Universitat de València, que enguany celebra la seua cinquena edició.

Tant les jornades com el màster van dirigits a totes aquelles persones que treballen en el camp de l’adreça de persones, ja siga en el món empresarial, educatiu, esportiu, etc. L’objectiu és que es replantegen les estratègies ja existents per a estudiar com interaccionen amb el seu grup i com poden traure el millor del seu equip a través del desenvolupament del talent de tots els seus components.

Per a això, les jornades inclouen conferències i taules rodones centrades en dues grans temàtiques. D’una banda, el divendres 13 de maig, en horari de vesprada, s’abordaran qüestions relacionades amb el lideratge eficaç en situacions límit. Per una altra, el dissabte 14 de maig, les ponències i taules de debat aniran encaminades a convertir a una persona comuna cap a una excel·lentment eficaç.

Més informació:

Confirmació d’assistència en:

Marian.conca@uv.es jplatero@uv.es

Notícia publicada: 12/05/2016