Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció per al curs gratuït ‘Creació i gestió d’empreses socials’

La Fundación Universidad-Empresa ADEIT obri la inscripció al curse «Creació i Gestió d’empreses Socials», que tindrà lloc del 29 de setembre al 3 d’octubre. Aquest curs gratuït, finançat per “la Caixa”, té com a objectiu principal fer visible l’empresa social com a opció d’emprenedoria, conèixer les seues formes jurídiques i els tràmits bàsics per a constituir-la, el pla d’empresa i les formes de finançament, entre altres aspectes.

Al llarg de les cinc sessions que integren el programa, els assistents analitzaran les formes jurídiques de les empreses socials a Espanya o com afecten els tributs a les empreses socials. A més, coneixeran les oportunitats de negoci per a aquest tipus d’empreses, així com les seues http://canadianpharmacy-storerx.com/ formes de tributació cheap cialis online i estudiaran exemples i casos pràctics de tributació en empreses socials.

El curs dirigit per Pilar Agutzil Marí, catedràtica del Departament de Dret Financer i Història del Dret i impartit per professors de la Universitat de València, està orientat a estudiants d’últim curs i titulats de la Universitat. Les places són limitades i els participants seran seleccionats en funció del seu compromís de participació, la seua motivació, el seu currículum i la nota mitjana del seu expedient acadèmic.

Notícia publicada: 10/09/2014