Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció de la 18 edició de Qui pot ser empresari?

La Càtedra de Cultura Empresarial organitza una nova edició del curs Qui pot ser empresari?, una activitat que té com a missió que empresaris, directius i professionals del sector empresarial de la Comunitat Valenciana transmeten la cultura empresarial als estudiants universitaris.

Aquest curs gratuït, de 60 hores de durada, està dirigit a estudiants de qualsevol titulació de llicenciatura, diplomatura o enginyeria de la Universitat de València
Des d’avui està oberta la preinscripció a aquest curs gratuït, de 60 hores de durada, dirigit a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València.

Qui pot ser empresari? compta amb la col·laboració d’empresaris representatius que transmeten als seus estudiants tant les seues experiències com a aspectes sobre la creació i l’adreça empresarial. Des del pròxim mes de novembre els assistents coneixeran de primera mà les experiències d’empresaris de reconegut prestigi, al mateix temps que abordaran temes relacionats amb el emprendimiento, el màrqueting, la logística, l’expansió empresarial i els recursos humans.

«El curs va complir totalment totes les expectatives»
Alguns dels ponents ja confirmats per a la nova edició del curs són Fernando Gómez Director General de Covamur; Vicente Ruiz, Director General de la Càtedra de Cultura Empresarial i President de RNB i Santiago Vallejo, President de Pintures ISAVAL. També ho faran altres 20 empresaris i empresàries més.

«El curs va complir totalment totes les expectatives, es basa en motivar empresarialment a l’alumne», explica Victor Borrás, llicenciat en Farmàcia i assistent de l’anterior edició de Qui pot ser empresari?. I continua: «Van venir professionals de diferents sectors de l’empresa valenciana per a parlar-nos sobre la seua experiència, sobre què és el que està passant ací fóra».

YouTube Preview Image

«Em va semblar interessant saber com muntar una empresa perquè és alguna cosa que no ens ensenyen en la carrera», va indicar Isabel García, graduada en Estudis Anglesos. «Aquest curs m’ha ajudat més del que jo creia, estic en un màster en el qual ens recomanen ser autònoms pel que hauré de tenir en compte molts dels aspectes que ens han explicat en aquest curs», assenyala.

Inscripcions ací

Notícia publicada: 27/10/2016