Inici / Notícies
NOTíCIES

Nova jornada homologada pel ICAC sobre novetats tributàries i comptables

ADEIT organitza una nova jornada d’actualització sobre novetats tributàries i comptables 2013/14 per a l’aprovació dels comptes anuals per part de la Junta Central de Socis. Aquesta jornada està homologada per l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC), per la qual cosa els auditors participants podran computar com a formació continuada les 8 hores de la seua realització.

Nova jornada homologada que es realitzarà de forma presencial el pròxim 27 de maig, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, en la seu d’ADEIT
Per açò, aquesta jornada té com a principal objectiu actualitzar als auditors de comptes sobre totes les novetats que s’hagen produït des del punt de vista tributari i comptable en l’exercici 2013 i part de l’exercici 2014. Així ho explica el professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de València Gregorio Labatut, director de les jornades.

Des del punt de vista de tancament comptable s’estudiaran les últimes consultes publicades per l’ICAC al desembre de 2013 i al març de 2014. A més, segons remarca Labatut, es realitzarà un recordatori sobre les resolucions de l’ICAC sobre valoració de l’immobilitzat intangible, sobre registre de deterioracions i els últims avanços en el marc d’informació financera quan no resulta adequada l’aplicació del principi d’empresa en funcionament. «Totes aquestes normes comptables cal tenir-les en compte en l’aprovació dels comptes anuals per part de la Junta General de Socis», explica Labatut.

Pel que fa al punt de vista fiscal, l’objectiu central de la jornada se centrarà en l’estudi de les últimes modificacions normatives en l’impost de societats i IVA mitjançant l’anàlisi de la llei 16/2013, la llei 22/2013 i el RDL 16/2013, i mitjançant les operacions internacionals i regles de localització de les prestacions de serveis en l’IVA.

Aquesta jornada es realitzarà de forma presencial el pròxim 27 de maig, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, en la seu d’ADEIT.

Més informació i inscripcions en:
http://congresos.adeituv.es/tributarias/

Notícia publicada: 16/05/2014