Inici / Notícies
NOTíCIES

Els últims avanços en reproducció assistida es presentaran el 9 i 10 de maig en ADEIT

Els últims avanços en matèria de reproducció assistida es presentaran els dies 9 i 10 de maig en la seu d’ADEIT al llarg de les jornades que ha organitzat el Màster en Infertilitat de la Universitat de València.

Durant aquests dos dies, s’exposaran les qüestions més noves en aquest àmbit, tant a nivell científic-mèdic com des del punt de vista psicosocial. Per a això, participaran experts i professionals de diferents camps com mèdics ginecòlegs, andròleg, psicòlegs i infermers.

Antonio Pellicer, president de l’IVIi catedràtic de Ginecologiai Obstetriciade la Universitat de València, obrirà les jornades amb una conferència en la qual realitzarà un repàs històric de les tècniques de reproducció assistida fins a l’actualitat.

S’exposaran les qüestions més noves en reproducció assistida, tant a nivell científic-mèdic com des del punt de vista psicosocial

A continuació, el mèdic ginecòleg de l’IVI Fabio Cruz centrarà la seua intervenció en la influència de les malformacions uterines en la fertilitat i l’embaràs. L’ús d’anàlisis genètiques preconcepcionals per a evitar malalties genètiques serà el tema central de la ponència del l’andròleg de l’IVI Nicolás Garrido.

L’àrea dels avanços científic-metges es tancarà amb la ponència del mèdic ginecòleg César Díaz, qui abordarà, des de la seua àmplia experiència com responsable del programa de preservació de la fertilitat i coordinador d’àrea d’investigació de l’Hospital La Fe, el trasplantament d’úter de teixit ovàric com mig per a preservar la fertilitat d’aquelles dones que van a ser sotmeses a tractaments agressius com, per exemple, la quimioteràpia.

La psicòloga de l’IVI Pilar Dolz s’encarregarà de les sessions dirigides a analitzar els efectes de la infertilitat i els tractaments de reproducció assistida en les àrees cognitives i emocionals.

Les cures d’infermeria en els procediments quirúrgics de reproducció assistida i el turisme reproductiu seran els temes analitzats durant el matí del dissabte 10 de maig per part d’Ana Borgoñoz i Lourdes Romero, de l’IVI.

Finalment, les jornades es tancaran amb una taula rodona sobre el paper del psicòleg en Reproducció assistida i la importància del funcionament de l’equip multidisciplinar.

Informació i inscripcions:
Folleto Jornadas Infertilidad

Notícia publicada: 2/05/2014