Inici / Notícies
NOTíCIES

La UV reconeixerà la labor dels seus tutors de pràctiques i d’empreses del Campus de Burjassot

La Universitat de València reconeixerà el pròxim 20 de juny la labor que realitzen els tutors i tutores de pràctiques –tant acadèmics com a d’empresa- així com el compromís de les empreses que acullen estudiantado de pràctiques de les facultats del Campus de Burjassot-Paterna com són la Facultat de Farmàcia, la de Matemàtiques, la de Química, la de Física, la de Biologia i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE).

Aquest reconeixement estarà presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, el president de ADEIT, Juan Manuel Pérez, la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística Isabel Navarro, el vicerector d’Estudis de Postgrau, Rafael Crespo, i la directora de la ETSE i representant dels centres del Campus de Burjassot-Paterna, Paula Marzal. En ell s’acreditarà als tutors d’empresa així com a les entitats i institucions que participen en el programa de pràctiques a través d’un diploma.

Així mateix, en aquesta jornada hi haurà una taula redona en la qual s’exposaran experiències de pràctiques externes tant des de la perspectiva d’empresa com des de l’acadèmica. Per a açò, Miguel Ángel Barberá, director del Departament de Pràctiques, serà l’encarregat de moderar una taula redona en la qual participaran Reyes Barberá, coordinadora del Grau en CC i Tecnologia dels Aliments; Francisco Llopis, coordinador de pràctiques d’Enginyeria Química; Juan Carlos Motalt, coordinador de la Facultat de Física, Cristina Llorens, responsable de Formació d’Aigua de València S. a.; Francisco José Beitia, investigador de l’Institut Valencià de recerques Agràries (IVIA); María Sanchís, responsable de Projectes de BIÓPOLIS S.L. i un representant d’estudiants del Campus de Burjassot.

La jornada començarà a les 16.30 hores en la Sala Darwin de la Facultat de Farmàcia, estan convidades 400 empreses i més d’1.000 tutors de pràctiques.

Más información: Jornada de pràctiques externes del Campus Burjassot-Paterna

Notícia publicada: 14/06/2017