Inici / Notícies
NOTíCIES

La Federació de Karate aposta per l’Aula Virtual d’ADEIT per a formar els seus entrenadors

La Federació Valenciana de Karate ha renovat el seu conveni amb l’Aula Virtual d’ADEIT per a la formació esportiva d’entrenadors. D’aquesta manera, des d’aquest mes i fins al pròxim mes de desembre, es realitzaran tres nous cursos de formació esportiva d’entrenadors, dirigits als nivells 1, 2 i 3, en els quals la formació específica s’impartirà on-line a través de l’Aula Virtual d’ADEIT.

La flexibilitat, llibertat espai-temporal i facilitat per a accedir a la formació són els principals avantatges que han dut a la Federació Valenciana de Karate a apostar per l’Aula Virtual d’ADEIT, segons ens explica el seu director de l’Escola de Preparadors, Pepe Carbonell. «El fet d’impartir part del programa on-line ens permet tenir un alguna cosa nombre d’alumnes, als quals se’ls proporciona la facilitat d’accedir en qualsevol moment i des de qualsevol lloc a la plataforma», explica el director de l’Escola de Preparadors.

La flexibilitat, llibertat espai-temporal i facilitat per a accedir a la formació són els principals avantatges que han dut a la Federació Valenciana de Karate a apostar per l’Aula Virtual d’ADEIT

De fet, gràcies a la possibilitat de formar-se on-line –explica Carbonell– els cursos no només conten amb alumnes de tota la Comunitat Valenciana sinó també d’altres comunitats com Madrid o Aragó. Una vegada realitzada la part específica a través de l’Aula Virtual, els alumnes realitzen pràctiques en gimnasos de referència.

Des de 2012, quan es va subscriure el primer conveni de col·laboració i fins a la data, més d’un centenar de persones s’han format com entrenadors de karate en aquests cursos a través de l’Aula Virtual d’ADEIT, mitjançant la qual, gràcies a la seua interactivitat, han pogut compartir els seus dubtes en fòrums de debat amb els seus companys i en tutories personalitzades amb els seus professors, a més d’accedir a tots els continguts, recursos i tasques del curs.

A més de la Federació Valenciana de Karate, altres entitats com IMEDES, la Xarxa Valenciana de Desenvolupament Rural, ECOEMBES, ECOVIDRIO o la Direcció General de l’Esport de la Generalitat Valenciana, confien en els serveis de l’Aula Virtual d’ADEIT per a la seua formació contínua.

Més informació sobre els serveis de l’Aula Virtual

Notícia publicada: 29/05/2015