Inici / Notícies
NOTíCIES

Les noves lleis 39/2015 de Procediment i 40/2015 de Règim Jurídic, a anàlisi

Quines novetats presenten les noves lleis 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i 40/2015 de Règim Jurídic del Sector Públic? Quins canvis van a originar? Com es van a veure afectades les relacions entre les Administracions Públiques i els ciutadans? Amb l’objectiu d’analitzar en profunditat les respostes a aquestes qüestions, la Fundación Universidad-Empresa ADEIT organitza les Jornades sobre la Modernització en les Relacions Externes i Internes de les Administracions Públiques. Una formació que tindrà lloc a la seu de ADEIT els dies 21 i 22 de setembre.

Es tractaran de manera especial els aspectes relatius al procediment electrònic, així com els terminis, la composició dels expedients administratius o els drets dels ciutadans.
Aquestes jornades pretenen presentar les principals novetats introduïdes en el procediment administratiu i es tractaran de manera especial els aspectes relatius al procediment electrònic, així com altres novetats rellevants com els terminis, la composició dels expedients administratius o els drets dels ciutadans. També seran objecte d’anàlisi les novetats introduïdes per les citades normes en relació a l’exercici dels drets dels ciutadans en el marc del procediment administratiu.

Juan Francisco Mestre Delgado, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de València, és el coordinador acadèmic d’aquestes jornades en les quals durant dos dies es donaran cita professionals de reconegut prestigi en l’àmbit del Dret tals com David Mellado, Secretari General Tècnic del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques i advocat de l’estat; Rosa Vidal, sòcia directora de BROSETA i directora de l’àrea de Dret Públic i María Durá, advocada de l’estat cap a la Comunitat Valenciana, entre altres persones.

YouTube Preview Image

Més informació:
Jornades sobre la Modernització en les Relacions Externes i Internes de les Administracions Públiques 

Notícia publicada: 01/08/2016