Inici / Notícies
NOTíCIES

L’aplicació de la nova Llei de l’Impost de Societats, nova jornada en ADEIT

Els auditors, assessors fiscals i els responsables dels departaments financers de les empreses hauran d’afrontar un nou repte davant el tancament comptable d’enguany 2015. Aquest exercici és el primer en el qual s’aplica la nova Llei de l’Impost de societats. Davant aquesta necessitat, ADEIT realitzarà la jornada ‘Tancament comptable 2015 amb la Nova Llei de l’Impost de societats i el Projecte de Resolució de l’ICAC‘ que es realitzarà el pròxim 27 de novembre.

És indispensable que tant els auditors de comptes, els assessors fiscals i els responsables de finances coneguen aquestes novetats, doncs podrien incórrer en riscos fiscals innecessaris
Són moltes les novetats fiscals que porta la nova Llei de l’Impost de societats. Davant aquests nous reptes que planteja la llei, els auditors, assessors fiscals i responsables financers hauran d’adoptar canvis en la forma de registre d’algunes operacions. Entre elles, nova taules d’amortització, compensació de bases imposables negatives, tipus de gravamen o deduccions de quotes, entre unes altres.

Com explica Gregorio Labatut, professor de Comptabilitat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i director de la jornada, es realitzarà una anàlisi exhaustiva de totes les operacions des de l’òptica fiscal i comptable. És «indispensable» que tant els auditors de comptes, els assessors fiscals i els responsables de finances de les empreses coneguen aquestes novetats, subratlla Labatut, doncs podrien incórrer en riscos fiscals innecessaris.

Des del punt de vista comptable, s’estudiaran els continguts del nou projecte de Resolució de l’ICAC sobre la comptabilització de l’impostos sobre beneficis. Aquesta jornada està homologada pel ICAC perquè els auditors de comptes puguen acreditar amb 8 hores de formació.

Més informació i inscripcions en:
Tancament comptable 2015 amb la Nova Llei de l’Impost de societats i el Projecte de Resolució de l’ICAC

Notícia publicada: 23/10/2015