Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció per a pràctiques en ambaixades i consolats de tot el món

241. Aqueix és el nombre total de places que ofereix el Ministeri d’Afers exteriors i Cooperació (MAEC) perquè l’estudiantat de la Universitat de València puga realitzar pràctiques no remunerades durant el pròxim estiu en les seues institucions de tot el món com són les ambaixades, les representacions permanents i els consolats.

És necessari emplenar el formulari de la convocatòria que està en la pàgina web d’ADEIT i especificar correctament el nivell d’idiomes.

Els qui vulguen presentar-se, hauran de complir una sèrie de requisits i podran fer-ho fins al 2 de març. En primer lloc, han d’estar cursant qualsevol titulació de la Universitat de València durant el curs 2017-2018. Si són estudiants de grau han d’haver superat el 50 per cent dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol a més de complir els requisits específics de la titulació. En el cas de ser estudiants de postgrau amb estar matriculat bastaria. Així mateix, és necessari emplenar el formulari de la convocatòria que està en la pàgina web d’ADEIT i especificar correctament el nivell d’idiomes.

Cada estudiant podrà sol·licitar un màxim de tres candidatures en el qual s’indicarà l’ordre de preferència dels països en els quals li agradaria realitzar la pràctica. En el cas que es presenten tres, per a cadascuna s’ha de realitzar un formulari de sol·licitud independent.

Una vegada emplenada la sol·licitud, s’ha de remetre al següent correu: ana.garcia-sanchez@fundacions.uv.es

Més informació: Pràctiques MAEC

Notícia publicada: 07/02/2018