Inici / Notícies
NOTíCIES

La Neurobiologia, el futur de la criminologia, a estudi en un màster de la Universitat

Identificar els perfils de persones violentes o criminals en funció de marcadors neurobiológicos amb un objectiu: prevenir actes delictius i evitar la reincidència en persones violentes. Aquesta és tan sols una de les aplicacions que té el Màster Propio en Neurocriminología de la Universitat de València, que presenta enguany una nova edició.

«Estem en el segle del cervell i el boom de les tècniques que existeixen i açò provoca que puguem integrar aquests coneixements i utilitzar-los de forma pràctica tant en el cas de l’agressor o persona que infringeix el delicte com en el de les víctimes de la violència», assenyala Luis Moya Albiol, director del màster i catedràtic del departament de Psicobiología de la Univeritat de València. «La Neurobiología no és una ciència en auge sinó que és el futur de la criminologia i de les ciències de la violència», afirma.

Aquest màster, a més de ser online, dóna resposta a la demanda social que reclama la intervenció per part de professionals de la detecció de la violència i la criminalitat, així com del tractament i rehabilitació dels casos existents.

YouTube Preview Image

Més informació i inscripcions:
Màster Propi en Neurocriminología de la Universitat de València

Notícia publicada: 22/06/2020