Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat de València llança la segona edició del Màster en Neurocriminologia

Identificar els perfils de persones violentes o criminals en funció de marcadors neurobiológicos amb un objectiu: prevenir actes delictius i evitar la reincidència en persones violentes. Aquesta és tan sols una de les aplicacions que té el Màster en Neurocriminología de la Universitat de València, que presenta enguany la seua segona edició.

«Estem en el segle del cervell i el boom de les tècniques que existeixen i açò provoca que puguem integrar aquests coneixements i utilitzar-los de forma pràctica tant en el cas de l’agressor o persona que infringeix el delicte com en el de les víctimes de la violència», assenyala Luis Moya Albiol, director del màster i professor del departament de Psicobiología de la Univeritat de València. «La Neurobiología no és una ciència en auge sinó que és el futur de la criminologia i de les ciències de la violència», afirma.

Aquest màster, a més de ser online, dóna resposta a la demanda social que reclama la intervenció per part de professionals de la detecció de la violència i la criminalitat, així com del tractament i rehabilitació dels casos existents.

YouTube Preview Image

Una altra de les novetats d’aquest curs de postgrau a destacar és la possibilitat de realitzar pràctiques a Estats Units, fruit de l’acord existent entre la Universitat de València i la de Illinous-Springfield.

Més informació: Màster Propi en Neurocriminología de la Universitat de València

Notícia publicada: 02/02/2017