Inici / Notícies
NOTíCIES

L’ecografia com a eina en tècniques d’anestèsia i dolor, eix central d’un màster

La irrupció dels ultrasons en l’àmbit del dolor i de l’anestèsia regional ha revolucionat la pràctica clínica. El Màster Propi en Anatomia Ecogràficaca Aplicada a l’Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor, que organitza la Universitat de València, es converteix en la via que proporcionarà als professionals del sector clínic la formació sobre les eines necessàries per a fer-lo.

«L’ecografia ha demostrat ser una de les tècniques de localització de nervis i d’estructures anatòmiques més segures per als pacients», explica Juan Carlos Tornero, codirector de la cinquena edició d’aquest màster, a més de professor d’Anatomia a la Universitat de València i Cap del Servei d’Anestèsia en la Fundació per a la Investigació de l’Hospital Clínic de la Comunitat Valenciana (INCLIVA). «És una eina innòcua per al pacient que ens dóna una visibilitat total de les estructures de l’interior de l’organisme; obtenim així més seguretat i més qualitat a l’hora de realitzar tècniques d’anestèsia tant regional com de dolor», explica Tornero.

El curs, únic en el panorama espanyol, se centra fonamentalment en dos aspectes: en l’anestèsia regional que s’utilitza en qualsevol pacient que s’operarà de qualsevol cirurgia traumatològica així com en el dolor crònic. «A través d’aquestes tècniques intervencionistes tenim gran quantitat de pacients als quals podem tractar».

YouTube Preview Image

Més informació:
Màster Propi en Anatomia Ecogràfica Aplicada a l’Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor

Notícia publicada: 03/11/2020