Inici / Notícies
NOTíCIES

Assessora a les millors empreses amb el Màster SAP de la Universitat de València

Formar i preparar a l’alumnat en el perfil del Controller que, avui dia, és una de les figures més demandades en les empreses, és el principal objectiu del Màster Propi SAP en Controlling i Financials de la Universitat de València.

En l’actualitat, les empreses cerquen comptables que s’ocupen d’analitzar la informació i assessorar en la presa de decisions, valorant extraordinàriament la seua capacitat d’obtenir el màxim benefici dels sistemes ERP que estiguen sent utilitzats en l’organització. Davant aquesta realitat, el màster capacitarà a l’alumne en la tasca d’anàlisi, avaluació i difusió de la informació, com a analista informatiu i com a assessor per a la resta de directius d’una empresa.

Per tant, l’objectiu d’aquest màster, és doble. D’una banda, aportarà una sòlida formació teòrica respecte als sistemes i tècniques comptables que la funció del controller actualment demanda, i, d’altra banda, una formació consistent en l’ús d’un dels sistemes ERP més estesos en el món empresarial, el sistema SAP, en concret els seus mòduls de controlling i business financials.

Certificació SAP
Segons expliquen els directors del màster, els professors del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València, Mercedes Barrachina i Vicente Ripoll, la diferenciació del màster té com a objectiu dotar als estudiants dels requeriments tècnics necessaris per a aconseguir superar l’examen de certificació SAP específic del mòdul de costos.

Els directors del màster destaquen el valor d’especialització d’aquesta formació en l’àrea de ERP Controlling així com en el de Business Intelligence. «Un altre dels valors afegits del màster són les pràctiques, de 6 mesos de durada, que permetrà als estudiants treballar mà a mà amb consultors sènior SAP de diverses organitzacions que treballen amb aquest sistema integral de gestió», apunten els directors.

Més informació i inscripcions: Màster Propi SAP en Controlling i Financials

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 3/10/2016