Inici / Notícies
NOTíCIES

424 estudiants universitaris competiran en Idees MOTIVEM en equip

424 estuSesiones premios MOTIVEM en ADEITdiants de totes les àrees de coneixement de la Universitat de València s’han presentat a Idees MOTIVEM en equip. Un itinerari formatiu singular que té la seua raó de ser en la unió entre la motivació del professorat i la generació d’idees emprenedores per part de l’alumnat. En aquesta primera edició, 102 equips d’estudiants competiran per a optar a 9.000 euros en premis (4.000 euros al primer premi; 3.000 al segon premi; i 2.000 euros al tercer premi).

67 docents de la Universitat de València formaran part dels equips, dels quals 46 han participat en anteriors edicions de l’Escola d’Estiu per a Professors Motivadors de l’Esperit Emprenedor. Una iniciativa, engegada per la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), que té com a objectiu que els professors universitaris de qualsevol àrea de coneixement promoguen la iniciativa emprenedora entre els seus estudiants.

Aplicabilitat pràctica de les idees emprenedores

Idees MOTIVEM en equip es la «simbiosi perfecta» entre professorat i estudiants
Idees MOTIVEM en equip es la «simbiosi perfecta» entre professorat i estudiants. Així ho ha explicat el director Gerent d’ADEIT, Antonio Aracil, durant les sessions informatives als estudiants que s’han presentat a aquests premis. A partir d’ara, els estudiants tindran fins al 23 de maig per a desenvolupar les seues idees emprenedores a través de l’Aula Virtual d’ADEIT.

Lliurament de premis en el mes de juliol
L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 11 de juliol en la seu de ADEIT, coincidint amb la sisena edició de l’Escola d’Estiu per a Professors Motivadors de l’Esperit Emprenedor, iniciativa que dóna origen a aquesta convocatòria de premis.

Notícia publicada: 04/04/2014