Inici / Notícies
NOTíCIES

Clausurada la 6a edició del programa Mentors de la Càtedra de Cultura Empresarial de València

La sisena edició del programa Mentors ja és història. En un acte celebrat en la Fundació ADEIT, 17 participants d’aquesta acció formativa van rebre la seua corresponent diploma acreditatiu després d’haver rebut mentorització del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial.

El president d’ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, va destacar la importància de la Càtedra de Cultura Empresarial que, any rere any, potencia el principal objectiu amb el qual va ser ideada a través de programes com aquest

La clausura va començar amb la ponència de Ami Bondia, experta en comunicació, que va animar els qui varen assistir a «perseguir els seus somnis, descobrir les seues fortaleses i potenciar el seu valor diferencial». A més, Bondia va insistir a potenciar «la marca personal» a través de tres pilars fonamentals: la focalització dels objectius, és a dir, una vegada es té clara la meta a la qual es vol arribar, és recomanable dividir-la en xicotets reptes a curt i mig termini que siguen assolibles. Per a Bondia també és important la comunicació, directament relacionada amb la transmissió de talent tant en el canal offline com en l’online.

Quant als mentors, els encarregats d’intervenir van ser: Javier Quiles, director de Relacions Externes de Consum i Victor Bertolin, CEO de Zumex. Tots dos van animar als futurs emprenedors a ser constants en els seus projectes empresarials. Dos representants dels alumnes van agrair a la Càtedra «l’oportunitat d’haver-se pogut formar mitjançant aquest programa» així com a tots els mentors per «la seua generositat i recolze en aquests mesos de treball».

El president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, va reconèixer «l’esforç i dedicació» de tots els que havien participat en aquesta edició del programa de Mentors. En aquest sentit, el president d’ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, va destacar la importància de la Càtedra de Cultura Empresarial que, any rere any, potencia el principal objectiu amb el qual va ser ideada a través de programes com aquest: potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre els estudiants universitaris i propiciar el seu esperit emprenedor.

Notícia publicada: 26/06/2018