La quarta edició del programa Mentors per a Emprenedors ja és una realitat. Una nova cita amb únic programa en el qual empresaris i directius col·laboren de forma desinteressada amb emprenedors universitaris per a donar-los el seu suport i motivar-los en els seus projectes empresarials. El president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual,va inaugurar l’acte de presentació, acompanyat de Javier Garín, coordinador del Programa Mentors i del Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Francisco Álvarez Molina.
L’acte de presentació va ser una primera presa de contacte entre els 16 emprenedors universitaris seleccionats i el seu mentors, 14 empresaris en actiu en algunes de les empreses més potents de la Comunitat Valenciana. «I ho fan de forma desinteressada -va explicar Carlos Pascual- robant temps que haurien de dedicar-li a les seues empreses amb l’únic objectiu de compartir les seues experiències, compartir èxits i també errors i ajudar als futurs empresaris al fet que no cometen errors o, almenys, que sàpien superar els fracassos si els tenen».
Per la seua banda els mentors, en les seues intervencions, van voler destacar la seua predisposició i el seu compromís amb aquest programa i els seus participants: «Aprofiteu nostra experiència, els nostres errors i els nostres encerts. Vosaltres sou els protagonistes», ha dit Manuel Pérez-Alonso, director d’IMEGEN. Juan Manuel Baixauli, de Grup Geisha, va anar encara més contundent: «Estem a la vostra disposició, espremeu-nos com un llimó».
L’acte va acabar amb la intervenció del director general de Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d’Economía, Francisco Álvarez Molina. Álvarez va expressar el suport del seu Conselleria als emprenedors: «El sector públic ha d’acompanyar als emprenedors», va dir, i va destacar que és possible emprendre i reprendre a qualsevol edat. Francisco Álvarez també va destacar la importància de la rendibilitat soci-financera de les empreses i la necessitat de reactivar sectors com l’agroalimentari.
Notícia publicada: 13/01/2016