Inici / Notícies
NOTíCIES

Emprendre amb sabor a aigua, mel i rent: Hidromiel Valkiria

Empresaris de llarga trajectòria mentoritzen iniciatives empresarials sorgides en l’àmbit de la Universitat de València al programa Mentors per a Emprenedors Universitaris que organitza la Càtedra de Cultura Empresarial. Un programa que presenta aquest any la seua tercera edició i es consolida com una iniciativa única en el panorama universitari valencià en el foment i divulgació de l’esperit empresarial. «Als continguts del programa de Mentors els donen forma els vostres dubtes», encoratjava Javier Garin, coordinador del programa i mentor, als joves participants el passat mes de gener en la inauguració d’aquesta iniciativa.

En aquesta tercera edició participen 28 projectes mentoritzats i 11 mentors d’empreses com són Consum, RNB, Engloba-Adtiviti, Balearia o Tecnidex. En les reunions quinzenals que donen forma als cinc mesos del programa s’aproximaran a àrees empresarials clau com l’àmbit jurídic, la internacionalització, tècniques de màrqueting o anàlisi de producte, entre uns altres.

Al llarg de les tres edicions de Mentors han participat empreses com a Original CV, Terra i Xufa o Hidromiel Valkiria. Guillermo Linares, director financer i comercial de Valkiria, i la seua sòcia María Más, responsable de la part administrativa i de comunicació, van participar en la segona edició del programa Mentors per a Emprenedors. Hidromiel Valkiria és una empresa valenciana dedicada a la producció de hidromel, una beguda elaborada amb aigua, mel de romer i rent amb un 5% d’alcohol. «Participar en Mentors va ser una experiència molt positiva, t’obre molt la ment. Em sembla molt important veure com gent que ha començat com nosaltres ha desenvolupat la seua carrera», assenyala María Más, sòcia de Valkiria.

Més informació:
Mentors per a emprenedors Universitaris

Notícia publicada: 25/03/2015