Inici / Notícies
NOTíCIES

Les oportunitats per a emprenedors en el mercat rus, pròxima activitat d’Alumni

L’advocada de Drets Humans i consultora del mercat rus, Anastasia Snitkova, impartirà la microtrobada

Quines oportunitats presenta el mercat rus per als emprenedors serà el tema central de la pròxima trobada organitzada per Alumni de la Càtedra de Cultura Empresarial. L’advocada de Drets Humans i consultora del mercat rus, Anastasia Snitkova, serà l’encarregada d’impartir una nova microtrobada que organitza ADEIT amb la finalitat d’ampliar les oportunitats de negoci dels emprenedors universitaris.

Aquesta activitat, que durà per títol ‘Entrada en el mercat rus’, tindrà lloc el pròxim 17 d’abril a les 19.00 en la seu d’ADEIT i podran assistir totes les persones que hagen participat en alguna de les activitats organitzades per la Càtedra de Cultura Empresarial.

Alumni es va crear recentment amb l’objectiu de crear sinèrgies i compartir experiències entre emprenedors universitaris. Fins al moment s’han celebrat diverses microtrobades per a debatre sobre temes d’interès empresarial com la importància d’internacionalitzar, l’acceleració de projectes empresarials i la fidelització del client 2.0 a través de xarxes socials, així com una trobada d’exalumnes de la Càtedra.

Més informació:
Alumni de la Càtedra de Cultura Empresarial